fredag 12 februari 2016

Ghaaaaaaa!!!!!

Den här dagen började med en smärre hjärnblödning.... Vaknade långt innan tuppen å när klockan var fem orkade jag inte ligga och vrida å vända mig längre och klev i stället upp.

Tänkte att jag kunde passa på och utnyttja tiden till att sy på de beställda babynestet, de började med att maskinen trasslade tråden och jag fick pilla fick igång den igen hann sy en dec sen började det om igen så var det bara att göra om skiten igen. Efter en halv timma så gick min sy maskin som en pärla och jag skulle äntligen få sätta igång. Trampar på pedalen å maskinen syr så fint å BANG där blev det kolsvart, proppen hade gått å det är inte super lätt att  hitta en ficklampa när alla rum är kolsvarta å klockan är halv sex sex så fönsterna hjälper föga, hittade tillslut en pannlampa å in i vårt super moderna (ironisk) proppskåp å försöka hitta proppen som gått å som dessutom skulle höra till rätt del av huset, de var lättare sagt än gjort men tillslut hittade jag den felade länken och kunde byta ut proppen. Frid å fröjd å ljus i kåken så inser jag att det var vår sista propp så jag vågar inte ha på lamporna å använda maskinen samtidigt om det skulle Skr igen innan vi hunnit köpa hem extra proppar, såååå fram med pannlampan igen å sy två baser till babynest nu är det gjort och det funkade men man inser verkligen hur viktigt å hur beroende man är av den där strömbrytaren som ger oss ljus.

Nu vågar jag inte chansa på mer flyt denna underbara lördag morgon så nu har jag placerat min bittra bakdel i soffan och här tänkte jag stanna tills humöret vänder :)

Igår var Kent här och hjälpte mig att måla den sista väggen i köket så nu är köket så gott som färdigt förutom lite pynt så som en lampa :)

På kvällen svängde Ricco förbi så vi drog på grillen å grillade lite kött och fritterade lite pommes och gjorde en kantarellsås och de gick inte av för hackor :)
Grannen trodde dock vi var halv tokig när Johan rullade fram grillen när snön föll ner hehe :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar