tisdag 9 februari 2016

Sammanfattning

Fyy vad jag hatar å vara sååå trött att ögonen går i kors men att jag ändå inte kan sova. Varit vaken sen strax före klockan tre, iof så hinner man sjukt mycket om man kliver upp så tidigt. Jag låg å vred å vände mig länge innan jag slutligen gav upp och klev upp och vek lite tvätt å startade en ny maskin. Nu ör klockan strax före sex å jag har hunnit äta frukost börjat läsa en bok å nu Nyhetsmorgon, hur mycket sätter ni att när klockan är tio så är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter. Jäkla sömn, jäkla hjärnspöken hur svårt ska det vara lixom.

Igår bytte Johan å Kent batteriet på min bil så nu går den som en klocka igen, känns tryggt med ett nytt batteri då slipper hag oroa mig att den kanske inte startar om man har tider att passa osv.

Helgen gick i besök som avlöste varandra trevligt värre men det märks på tant att energin inte är vad den brukar vara hehe 
Frida och Johan kom hit i lördags och Frida smackade upp den nya tapeten på fondväggen i köket blev verkligen ett lyft för köket om ni frågar mig. 
Tyckte inte om den tidigare tapeten som satt där. 
Johan och Johan skruvade ihop våra nya köksmöbler som vi dagen till ära hade hämtat ut. 
Kent och Nettan kom förbi med en super snygg dörrmatta till "fin" entrén som plockar upp färgerna i glaset super snyggt blev det. På kvällen åkte grillen fram och oj vad gott det var, nu när man inte ätit grillat på några månader. 

Idag hade jag besök av Johanna å barnen på förmiddagen sen kom svärfar å satte upp lamporna i syrummet så nu finns de inga ursäkter till att inte sy klart babynesten som ligger och väntar.

I morgon väntar sista träffen i familje gruppen så nu börjar jag verkligen inse att de är inte länge kvar nu. 
Ska försöka stanna upp å reflektera lite nu behöver landa inför de som komma skall... 
Förlossningen närmar sig och jag vill läsa på lite så jag vet vad vi ska förvänta oss.
Alla förberedelser är iaf klara inför bebisens ankomst, packa BB väskan och köpa febertermometer och ladda är det som är kvar hehe.

Hämtat vagnen oxå, visst blev den fin? Och bäddat vaggan med sängkläder från när pappa Johan var liten <3 
känns lite extra speciellt på så vis!!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar