måndag 4 augusti 2014

Smöjen

Vi hade ju bestämmt oss för blålagunen som utflyktsmål idag men efter tips från de vi hyr av då åkte vi till ett annat kalkbrott och oj vad härligt det var, vattnet var ljummet å så där blå grönt som man bara ser utomlands annars och inte mycket folk alls, så det passade oss perfekt!

Dock så åkte vi till en annan strand vid havet som vi oxå fått tips om först, men det var en besvikelse stort grus å inte alls nåt gött ställe å sitta på sen blåste de väldigt höga vågor så vi vände skutan å åkte mot kalkbrottet i stället, en omväg på 8 mil men vi hann ju se mycket av Gotland iaf :)

Efter vi hade solat å badat hela dagen så insåg vi att vi behövde bränsle men det var inte helt lätt att hitta en statiol här så det blev 5-6 mil totalt innan vi hade  bränsle i bilen igen haha helt galet... 
Men som sagt nu kan vi omgivningarna lite bättre :)

Vi får se vad vi hittar på i morgon för väder apparna vi använder oss av är inte enig vad de blir för väder, är det fint vill Johan tillbaka dit vi var idag och om det är dåligt så får vi se, massa loppisar runt om kring som kan va kul att titta in på ixå. Vi var in på en loppis idag men den var inte alls bra så vi fyndade inget!

Vi hör att det är riktigt oväder hemma med träd dom blåser omkull så Johan har uppdaterat sig om de i kväll och jag har bara slappat.

Började semestern med en solskygg Karl å har nu plötsligt bytt ut han mot en som är sol å bad tokig och brunbränd som en solgud ;) 
Snart börjar jag vara bitter för att han gått om  mig i färg men än så länge är jag bara lycklig att han vill vara i solen med mig ( hoppas det håller i sig typ för evigt ) ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar