tisdag 5 augusti 2014

Visby

Underbar dag inne i Visby. Vaknade i morse av en regnskur å vår sol å bad dag gick där med i stöpet. Vi funderade en stund sedan bestämde vi oss för en dag i Visby. Sagt och gjort satte vi oss i bilen och åkte in. Vi strosade längs ringmuren tittade i lite små butiker käkade lunch och träffade typ världens trevligaste gubbe som oxå var gäst på restaurangen han ville ge oss massa tips och gav oss slutligen ett visitkort å sa ring nästa gång ni kommer hit så ska jag visa er Gotland, Goa Goa gubbe :)

Efter lunch så fick vi tips om medeltidsmarknaden och traskade dit genom den botaniska trädgården, Gotland är verkligen mysigt alla små hus å gator å lite lummigt å pluttigt, jag älskart. Träffade en skön "medeltidsman" som vi frågade om vägen å han blev då glad att få hjälpa oss att vi var tvungen att få fota honom :) hittils är alla så glada som man träffar det är fantastiskt å de snittat av sig :)

Det blev ingen långhårig gotlands fårfäll för mig snåltarmen satte in, men däremot har vi shoppat gotlänskhonung så det står härliga till, vi kan nog klara oss ett par år på de vi köpt :) får börja dricka mer te helt klart.

I kväll blir det lugnt vi är helt slut efter dagen. Ser med spänning fram till vad för roligt vi springer på i morgon!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar